New Year 2011



Semoga Tahun 2011 nie Membawa Sinar Baru Dalam Kehidupan
&
Dimurahkan Rezeki Untuk Mendapat Pekerjaan

~Amin~

Tahniah Malaysia!!!

Tahniah Malaysia!!!

Dengan Kemenangan 
Aggregate 4-2



Walaupun kalah 2-1 ditangan Indonesia tadi
tetapi kemenangan berpihak kepada Malaysia menerusi aggregate 4-2 yang telah dipungut untuk dibawa bekal ke perlawanan akhir pusingan kedua!

Pujian harus diberikan kepada dua orang pemain nie



Safee Sali  
(Penyerang)




Khairul Fahmi Che Mat
(Penjaga Gol)



Papehal pn korang smua memang mantap!!!

Kasi Titik je Indon tu!!!

Tak maw cakap pape

Kasi Titik je Indon tu!!!

Belagak mcm cipan










p/s : Teruja plak ngan piala AFF Suzuki nie.. keh3..

Shahril & Dalia

::Majlis Persandingan Raja Sehari::

Shahril & Dalia

::Shah Alam, Selangor::


Outdoor Location
Putrajaya















mia



Malas nk citer pape

Ternyata Damia ngan Paksu nye sama comel
~hahahahaha~

Ada Sesiapa Boleh Bantu?????

Aku Pelik Aku Hairan La Beb
Masa bila plak subjek Geografi aku fail time amik PMR dlu ek?
Sejak bila plak Kajang dh tukar negeri???




Kajang area Selangor right???
Kt bawah nie Kajang kt area Negeri Sembilan
hahahahahaha

Kes aku sama ngan kes mmber aku Shuhada nie
wawawawawa

siot pnyer "Feedjit"


Proses Bermadu

Hajat dihati nie nk la melamar gadis sunti munti cute miut nie
Sigadis yg lama bkn nk dicurangi, tp keupayaan anda untuk memuaskan diri ku nie agak lemah
so terpaksa la aku memadukan kamu berdua

Tidak terniat untuk aku memadukan diri mu.. tetapi hasutan kawan yg mendorong aku untuk melakukan smua itu.. aku taw yg anda pernah melayan aku dengan sebaiknya.. tp tu dulu..
skarg anda sudah lemah.. aku memerlukan layanan yg lebih baik..
tetapi anda jgn risau.. aku tidak akan membiarkan kamu..
aku akan jaga & melayan seperti biasa..
cuma untuk kebaikan, aku minta izin untuk melamar sigadis ini..

~Vivaz oh Vivaz~

~Kau Telah Mencuit Hati Ku Untuk Mu~


Hua hua hua

Handphone yg aku dh tertarik untuk dibeli
tp ade ke duit nye?

kita tunggu & lihat..









Lela&Zieze

::Majlis Persandingan Raja Sehari::


Mohd Azieza Bin Mohd Ali
&
Norlailawati Binti Yahya @ Yahaya


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Batu 2 Sepintas, Sabak Bernam

19 Desember 2010








Kentut

::Info Terhangit::

Tahukah anda?
Kentut akan jadi lebih harum bau nya apabila anda sedang menahan diri dari
Membuang Air Besar




Tahu Mengapa?
Kerana saluran untuk membuang air besar adalah sama ngan saluran kentut
angin yg terhasil untuk kentut akan bergesel dgn najis untuk keluar
so akan terhasil la bau bangkai yg sadis
hahahahahaha

:::::Moralnya Disini Adalah::::::

Pi la buang air dlu sebelum anda kentut

keh keh keh




::Mood : Keboringan.. Bosan siot x taw nk wt ape..

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Aku cukup bersyukur sngt cz dlm bulan nie je aku ade dpt 3 job untuk shoot kawin..
job terbaru yg aku dpt ari khamis ari tu untuk majlis ahad nie.. kes nie aku 1st time jmpe cz org tu dh sangt terdesak untuk cari photographer.. mana x nya kenduri hari ahad nie, tbe2 photographer yg dijanjikan x leh dtg.. menggelabah la jd nya.. so ade org yg tlg bg taw yg aku leh wt keje nie..
dye terus call & mtk tlg sngt2..

ayat yg x leh bla aku dengar
"Ko kena tlg, ko blh ke ko x blh ko kne blh kn gak!"
haha.. aku nie jenis ade hati & perasaan la gak.. so aku tlg la




mula2 aku rse mcm nk tolak.. yela.. aku xde speedlite ngan lens 10-22mm.. last2 nsb baik la akak aku blk hari sabtu.. so leh la aku srh abg aku kirim ngan akak aku.. huhu.. part nie dh lega so aku jmpe org tu utk deal harga..

Papehal pn esok aku keje.. ade org keje 5, 6 hari seminggu, aku keje sehari seminggu.. haha.. gaji alhamdulillah lebih kurang je ngan gaji diorg..

tp ade sedikit goyang la nk cover 1 even sorang diri.. kalau la aku ade mmbr yg ade camera, dh aku ajk join esk.. tp malangnya ramai yg masih kumpul duit.. xpe la.. lain kali je la.. 
~huhu~

135LC


Hari nie genap la usia motosikal aku untuk tahun ke 4


tp yg hampeh nye kne bayar road tax la plak.. adoi..

kalau la insurans 1st party nie harga tetap tiap tahun xpe..


nie makin naik siap dh x leh single rider, kne all rider.. cit..

mengeluh pn x gne cz ttp kne bayar gak.. adoi..

::moto oh moto::

nasib la ko moto yg aku syg walaupun aku dh jarang mandi kn ko
hohoho


Jiwa kacau

A.K.U...B.E.N.G.A.N.G!!!
(sedang berusaha untuk cool)

Kenapa la ssh sangt nk faham ye?
ke x faham konsep rezeki?

bukan la aku x berusaha untuk sesuatu tu.. 
dh cuba & sedang berusaha
tp berusaha la cm ne skali pon, kalau xde rezeki xde nye dpt..
so aku sabar & tawakal je la





Lagi satu
Jgn nk ckp itu la ini la (potpetpotpet) kt org yg lmbt dibukakan pintu rezeki untuk mendapat pekerjaan 
mungkin kau dh dpt nikmat rezeki yg cepat, tp perlu la jaga hati & perasaan org

meh kte tuka situasi kte.. nengok cm ne sakit x hati org tu ble aku plak yg ckp itu ini psl dye..
bengang btol!

aku tak mintak duit gaji korang ok!
aku ade cara aku sendiri untuk aku dpt kn duit poket & bukan dari korang!

Ingt la.. Kalau tiba2 rezeki tu ditarik balik, br la taw nasib cm ne..



:: Mood : Jiwa kacau
:: Rase nk penerajang je kambing kt estet tu!!!
:: Sudut Jiwa Murni : Aku yakin rezeki tu akan dtg tp kte x taw bila..

Cara buang jerawat

Hari nie kte blaja mcm mana nk buang jerawat ek
(Bg mereka yg belum taw)



Mula2 Open Lightroom


[Klik Gambar Untuk Saiz Yang Lebih Menarik]


 Lepas tu Klik "Develop"




 lepas tu klik "Spot Removal (Q)"




Lepas tu klik kt tempat yg ade jerawat or ape2 yg x di ingini,
klik jgn lepas taw! anda klik lepastu tarik yg ade bulat tu ketempat yg blh cover jerawat td..


~Dh Siap~


:: Sory to Kak Yati cz amik pic nie utk buat tutorial.. huhu~

Ku Norhayati

::Majlis Persandingan Raja Sehari::


Mohd Faiz Fahmi
&
Ku Norhayati

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Alor Star, Kedah

30/11/2010

::Selepas Majlis Akad Nikah::




























Diam x diam 2 mggu nie aku dh buat 2 kerja

1st job kt 
Kedah Darul Aman
Akak Ecah kawin
30 September 2010

2nd job kt
Shah Alam
4,5,12&25 December 2010

-----------------------------------------------------------------------------------

Penat mmg x terkata la
tp yg paling best time aku nk pi shoot mlm berinai
sblm tu aku mmg la batuk2
pi la makan ubat batuk cap ibu & anak
dh smpai umah pengantin pekena plak nasi ayam + sup ayam
peargh.. syeok siot sup nye smpai kn aku rasa mcm khayal je
rse mcm sup tu letak dadah je.. hahahahaha..
kepala x pening tp rasa melayang

moralnya kt sini jgn la mkn ubat batuk + sup ayam + keje malam
ting tong jd nye.. kui kui kui..

Melangkau Perjalanan

Daisypath Friendship tickers