Memang Terbaik!

Hari yg paling cukup bermakna dalam hidup aku!

Peargh.. mmg best la ari nie aku ade temu janji yg paling best dlm hidup aku.. aku tulis blog nie pn lps blk dr temu janji la ni

Memang terbaik la bak kate BoBoiBoy..
gua ingt mlm nie gua dpt mkn best2 cz ade la sorang mmbr nie ajak pi satu tempat..
tapi memaang btol2 best la.. dpt mkn angin & minum air embun aku mlm nie..

MEMANG TAK LA AKU NK KELUAR LAGI LEPAS NIE..

Selangkah kaki aku masuk ke tempat aku dh dapat hidu ape yg bakal terjadi kt dalam nuuunn...
gaya cakap mmg terbaik.. kalah penceramah kt Malaysia nie.. rugi wo x join..

Keluar rumah bagai nk rak.. yela x sabar nk lepak ngan mmbr.. ntah la aku dok kt Dengkil nie dh mcm hape ntah.. bkn tmpt x ok cuma kt sini aku xde mmbr.. Sekali kne kencing la..

MINUM TARAK, MAKAN APE NTAH LAGI

Time seminar aku main game + msg + buat2 ngantok

BOSAN TAW TAK!!!
MACAM HARRAM JADAH

Baik aku layan bola kt umah
siap blh bancuh air sirap lg tu

Habis org tu membebel pasal Jutawan
aku ingt dh merdeka!!! dh terlepas dari azab
sekali keluar je siap budak2 tu open table

tp mcm yg aku ckp td, aku dh taw dh taktik diorang nie..
so aku pn call la "kawan perempuan" aku sorang nie
sje je nk kasi diorang tertunggu2 aku utk jadi mangsa diorang

AKU TAK BODOH LA WEI WALAUPUN AKU X DPT "CGPA 3.5" KEATAS


Dapat air kosong pn jd la time lepak2 tu
ni x, telan air liur je la

ape kejadahnya nk tarik org srh jadi jutawan
air murah pn x terbelanja.. mula la aku bengang nie..

time kt meja lg best.. kawan dye terangkan mcm lecture
pong pang pong pang
suku masa pertama aku layan..
suku masa kedua aku dh mula naik hangin

aku ckp aku x suka skim PIRAMID
lepas tu dye basuh aku kate yg aku kerja pn dr sistem piramid

AYYAK!!! TERKENA AKU!!!

mungkin dye nengok dr carta organisasi syarikat, 
yg mana berpangkat kt atas & yg mana kuli kt bawah
mmg susah nk berdebat ngan org2 MLM nie..

Bak kata pepatah yg aku baru cipta
ORANG YG BODOH BERCAKAP PON KALAU DH MASUK MLM AKAN JADI LANTANG BERSUARA

last skali aku sound yg aku dh mls nk dengar pasal nie..
tp dye still lg nk pot pet pot pet
time dh bengang aku pn bersuara dengan poyonya
"KO BOLEH X STOP PASAL BENDA NIE? AKU DH BENGANG DH NIE"
bercakap dengan muka serius / poyo.. hahaha
x abis kt situ, dye kata nk pi jmpe kawan.. padahal nk panggil backup la tu..
dh goyang ckit dh.. hahahahahahaha

memang mimpi ngeri yg x brapa nk ngeri la mlm td

ade ke kata gaji RM3000/bulan x cukup?
yg masuk nie jenis yg x reti bersyukur
aku yg gaji alakadar nie pn taw bersyukur
haish.. teruk dh diorang nie

taktik MLM yg aku join td nie mungkin agak mengelirukan sesetengah pihak
kira mcm MLM berdasarkan PENDIDIKAN
memang saiko habis la sape yg dtg td..

Papehal pn pada sesapa yg nk join tu,lantak korang la..
kalau korang berjaya bagus la..
kalau hampeh?
padan muka!
wah wah wah



Nota kaki ayam :: len kali ajak la pi dengar ceramah.. baru leh dpt keberkatan dalam hidup.. 
                            leh gak belajar cara bersyukur.. keh3..

Nota NataDeKoko :: Esok bakal dapat tripod baru.. yeah!!!!!

Touching Kejap!

Aku Seorang Yang Cemburu!

Ya, aku memang seorang yg cemburu!

Aku cemburu bila aku lihat orang post status "Selamat Hari Bapa" dekat facebook

Aku cemburu bila aku lihat orang berkasih sayang dengan ayah masing²

Aku cemburu bila aku lihat seseorang memeluk ayahnya


Aku?

Aku dh xde peluang untuk buat smua tu

Aku?

Aku dh xde ayah

Aku?

Aku dh xde kasih sayang seorang bapa

Aku?

Aku rindu

Aku?

Aku sayang

Aku?

Aku diam.. x mampu berkata apa²



Ya Allah Ya Tuhanku
Kau Ampunilah Dosa Arwah Ayah ku
Kau Tempatkanlah Arwah Ayah ku Ditempat Orang² yg beriman
Jauhkanlah Arwah Ayahku Dari Siksaan Kubur & Permudahkanlah Urusan Diakhirat
~AMIN~


::Agak sedih bila hari konvokesyen hanya mak sorang je yg masuk dewan tanpa ada abah..
::Touching sekejap.. huuuuu~~~

Majlis Konvokesyen Ke-13


::14 Jun 2011

MAJLIS KONVOKESYEN KE-13

Walaupun agak semacam x meriah, tp ok la cz dpt kumpul ngan bekas2 budak
Diploma Kejuruteraan Elektronik Kawalan

Papehal pn thanks kt
Politeknik Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah
yg sudi menaja Diploma kt ktorang



p/s : 1st time dlm hidup dapat bunga.. keh3~~
Thanks my mom,
PUAN AZIZAH BINTI AHMAD



Walaupun x dpt pingat Anugerah Ketua Jabatan (AKJ) 
sbb x brape nk pandai sngt (memain je lebey)
tp kami bersyukur cz kami dapat menamatkan pengajian selama 3 tahun dgn jayanya





Ucapan dr blog yg dh berhabuk x update,

TAHNIAH KEPADA GRADUAN
POLITEKNIK SULTAN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH
DIATAS KEJAYAAN ANDA!



Eeeerrr, skema nye ayat.. keh3~~



::Galeri Konvo














Melangkau Perjalanan

Daisypath Friendship tickers